Bli en bästsäljande författare

BLI EN BÄSTSÄLJANDE FÖRFATTARE!

Webbkursen Bli en bästsäljande författare är den andra kursen i serien Skriv en bestseller.

Den här kursen handlar om den viktigaste personen i hela skrivprocessen - nämligen om DIG. Det är en kurs i personlig utveckling för författare och tanken är att ge dig nycklarna du behöver för att satsa på din bokskrivardröm.

Du kommer, när du gått klart kursen, att veta vad som håller dig tillbaka och vad som driver dig och få med dig en rad praktiska verktyg som kommer att underlätta för dig när du skriver den där bestsellern, när den blir publicerad och recensioner och läsaromdömen ramlar in, ros såväl som ris.

Kursinnehåll

Kursen består av 20 videolektioner uppdelat på 8 moduler.

Du får tillgång till en modul var tredje dag och tar lektionerna i din egen takt. Kursen tar 3-4 veckor att genomföra, men du har tillgång till kursmaterialet under ett helt år och kan gå den i din egen takt.

Ditt deltagande är personligt och du får inte får dela med dig av kursmaterialet till andra, däremot gärna berätta om din upplevelse av kursen och vad du lärt dig.

Under kursens gång kommer du att lära dig:

  • författaryrkets olika faser,
  • vad som driver dig till att skriva,
  • att försätta dig själv i flow,
  • fördelen med att satsa på mästerskap.
  • att sätta upp mål för ditt skrivande och arbeta med katan för att nå dessa mål,
  • att hantera kritik,
  • att känna igen och beskriva dina känslor,
  • hur du ökar din självkänsla,
  • hur du ökar ditt självförtroende,
  • om du är introvert, extrovert eller ambivert,
  • om du är visuell, auditiv, kinestetisk eller binär,
  • om du är röd, gul, grön eller blå,
  • om du är en plotter eller pantser,
  • hur medveten du är som författare.

Detta är viktigt för din förståelse för vem du är som författare, vilka utmaningar just du står inför och varför du reagerar som du gör. När du har denna förståelse kan du lättare ta dig an författarskapets alla sidor, enklare komma igång med ditt skrivande, rida ut problem längs med vägen, komma i mål med ditt skrivprojekt och hantera förläggare, media och läsare.

ALLT KURSMATERIAL ÄR PÅ SVENSKA!

Inkluderat i kurspriset

Kurs 1 Skriv en bestseller, tillgång till 8 videolektioner, kursmaterial samt tillhörande övningar.

Kurs 2 Bli en bästsäljande författare, tillgång till 20 videolektioner, kursmaterial samt tillhörande övningar och tester.

Forum där du kan ställa frågor direkt till kursledaren Pia Lerigon och möta dina kurskamrater. 

Facebookgruppen Skriv en bestseller där du kan ställa frågor, dela med dig av dina erfarenheter och berätta om dina skrivprojekt till Pia Lerigon och andra kursdeltagare.

Tillgång till kursportalen i ett helt år!

Bonus!

Om du skyndar dig att anmäla dig till kursen och är med från kursstart så får du dessutom:

Tre live-webinar med Pia Lerigon där vi gemensamt går igenom veckans lektioner. Här får du möjlighet till personlig hjälp, du kan ställa frågor och bolla dina tankar och idéer med Pia och de andra kursdeltagarna.

1 A4-sida textrespons av Pia Lerigon.

Kursstart

Nästa kursstart för kursen Bli en bästsäljande författare är:

  •  måndagen den 5 juli 2021.

Skynda dig att anmäla dig så du inte missar den fina bonusen!

Sista dag för anmälan är söndagen den 4 juli.

Din kursledare

Hej, jag heter Pia Lerigon. Det är jag som driver kursportalen Skriv en bestseller och som är din kursledare genom hela den här utbildningen.

Min blogg www.pialerigon.se vann Svenska skrivbloggpriset för Sveriges bästa skrivblogg på bokmässan 2017 framröstad av författarna själva. Min podcast Skrivdrömmar, som jag har tillsammans med Johannes Vivers, kom tvåa i samma tävling.

Mina skrivtips används i skolor och på skrivutbildningar runt om i landet. Nu har du alltså möjlighet att gå en skrivutbildning direkt för mig.

Upplägget i mina kurser baseras på min pedagogiska modell för hur du skriver en bok från början till slut, som jag har arbetat fram efter att ha arbetat som lektör och skrivcoach under många år. De skrivråd som jag ger baseras på internationell forskning och analyser av bästsäljande litteratur. 

Jag skriver även egna böcker - både skönlitteratur och facklitteratur - och har kommit tvåa och trea i Harper Collins nordiska författartävlingar. Just nu är jag aktuell med den romantiska komedin Konsten att flirta som en gudinna och faktaboken Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19

Kram Pia

Bild och namn 9


Köp kursen!

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary
24bb

Bli en bästsäljande författare

Det är en kurs i personlig utveckling för författare, tänkt att ge dig nycklarna så du kan och vågar satsa på din bokskrivardröm.

SEK 3920
Totalt att betala SEK 3920

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.


Du har 14 dagars öppet köp på alla mina kurser. Läs mer under villkor.

Garanti ångerrätt 8



Sagt om Pia Lerigons kurser

Sofia Rustan

Pia Lerigons tankar om skrivande är en bidragande orsak till att flera förlag blev intresserade av mitt bokmanus och jag skrev avtal med bokförlaget Polaris.

Under flera år lyssnade jag på Pia Lerigons och Johannes Vivers podd, Skrivdrömmar. En underbar podd och förutom att jag älskade att lyssna på Pia och Johannes röster och fina samarbete mellan varandra så lärde jag mig massor om skrivande.

Jag vet specifikt ett avsnitt där Pia pratade om att en intensiv scen i hennes bok skulle flyttas närmare slutet istället för att komma i början, till följd av detta flyttade jag på en stark scen.

Pia Lerigon har en naturligt pedagogisk ton i rösten och kan på ett strukturerat och enkelt sätt bena upp vad som är viktigt att tänka på i skrivprocessen.

Vill du komma vidare i ditt skrivande och öka dina chanser bli utgiven av ett traditionellt förlag, anmäl dig till Pias skrivkurs!

Hälsningar Sofia Rustan, författare till boken Skadedjuret

Sofia Rustan 6

 

Sanna Berggren

Skrivandet har alltid funnits med mig. Under min skoltid var det en enorm del av mitt liv men sen kom livet emellan. Elva barn senare och en hel del tung packning i bagaget så bestämde jag mig för att fokusera mer på mig själv och vem jag är.

Då och där tog jag upp skrivandet på allvar igen och började lyssna på podden skrivdrömmar med Pia Lerigon och Johannes Vivers. Det var här någonstans det gick upp för mig vad som är viktigt för mig, vad jag gillar och vad jag vill göra. Det blev klart för mig att det är inom feelgood jag trivs bäst och idéerna började växa sig starkare.

Jag älskar själv att sätta mig med en bok i handen och drömma mig bort i någon annans värld och släppa verkligheten för en stund. Lyckliga slut är passionen och glöden i mitt liv. Jag valde att följa Pia Lerigons gratiskurs ”Skriv en bestseller” och det var just den som öppnade mina ögon och fick mig att ta steget fullt ut. Alla tvivel är borta och självklart ska jag skriva böcker och börja min resa mot min alldeles egna bestseller.

Hälsningar Sanna Berggren, med planer på en feelgood-serie om 4-5 böcker


Sanna 1

 

Åsa Björkén

Åsa Björkens tankar om kursen

 

Tove Höglund

Tove Höglunds tankar om kursen

 

Helena Söderblom

Helena Söderboms tankar om kursen